Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
**********


När Livsgnistan Tar Paus.




Då bröstet skriker sig till trasor
varat blir en tyngd
soffan stelnar i sin mjukhet
och frågan; vad är liv
gapar öppet
då kan döden vara nära
*
*
*
vill vill inte
och ändå
stelnar stannar
i det jordiska
vänder andas
men är sargad.


B.M.N-R 2005-07-08




Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 557 gånger
Publicerad 2005-07-09 22:51



Bookmark and Share


  Karin D
SÅÅÅ ska en djup innerlig dikt skrivas. Tack för den Barbro
*kram*
2009-05-01

  Hélène
Fångades av titeln. Första strofen skulle kunna stå ensam. Så kraftfull!
2005-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund