Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ledsen eller glad eller är det något mitt emellan jag känner


JAG SKULLE VILJA KUNNA FÖRKLARA

Jag skulle vilja kunna förklara,
förklara för mig själv

Varför så ledsen så sorgsen,
det är något inom mig jag ej
kan förstå

Tårarna rinner jag vet ej varför
är det mina längtans tårar, längtan
till dig som gör mig så skör så
känslig

Det är känslor hos mig jag inte
känner igen hos mig själv, mina
tårar rinner för ingenting

Ingenting särskilt har hänt, det är
kanske tankarna som kom till mig
i går när jag gick där på kyrkogården
och så många tankar kom till mig

Nu låter jag tårarna rinna, när dom
får rinna känns allt lite lättare lite
lugnare








Fri vers av anits VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-07 17:51



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ibland vet man inte alltid varför man gråter men det bästa är att bara låta det komma....något är det ju, även om du inte kan sätta fingret på det just när det händer..
2008-07-07

  Larz Gustafsson VIP
Låt dem rinna.
De är en skyddsfunktion. En säkerhetsventil.
2008-07-07

  friheten
Oh, den känns starkt
Kram till dig!
2008-07-07

    sajo
Tårar är en säkerhetsventil.
Låt tårar rinna när de kommer.
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP