Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sitter längtar och väntar på dig


MED NATTEN KOMMER TANKARNA

Sitter med en kopp te framför mig,
vill tänka lugna tankar innan sömnen
kommer

Vill glömma alla orättvisor allt som får
mig att känna olust känna oro, underliga
saker som sagts, som jag inte vet något

Vill tänka på dig känna längtan, vill få
känna den glädjen som jag äntligen
har funnit

Sitter här drömmer väntar tänker
är det sant, händer det mig, ja det
händer mig

Jag får längta känna glädje, låta glad
när du för en gångs ringer, jag behöver
inte förklara något, jag kan ta hand om
mig själv

Låt mig vara den jag är försök inte
ändra på mig, det går inte tryggheten
finns inom mig i min själ

anits 8 juli 2008








Fri vers av anits VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-08 23:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"tryggheten finns inom mig" tar jag med som ett bevingat ord.
Applåd!
2008-07-15

  Larz Gustafsson VIP
Ingen skall knusa dig.

Underbar bild.
2008-07-08

  friheten
Smärtande fin.
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP