Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
här i huset slås det i dörrar så jag jag tror dörren ramlar ur dörrkarmen


SLÅ I DÖRRAR

I dag har jag tvättstugan
mycket spring i trappan
blir det

Så jag bestämmer mig,
sätter mig och läser eller
skriver mellan springen
i trappan till tvättstugan

Hinner bara slå upp boken
inte ens börjat läsa

Det är då det händer, en
fruktanavärd smäll så jag
flyger upp ur stolrn

Tänker, vad var det, då
smäller det igen

Reser mig ser ut genom
fönstret, då ser jag damen
som bor under mig, hon går
med stora steg efter vägen,
steg som är så typiska för
henne

Slår igen dörren eller tappar
hon den, det är hon som gör
så hela huset skakar när hon
stänger dörrar

anits 9 juli 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-09 09:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hela Huset Skakar, som ett gammalt proggband hette.

Jag har full förståelse för din irritation.
2008-07-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ego-trippade
grannar, är inte gott
otur att Du sådana har
fått, på Din lott!!!!!!!!
Järnspik!!!!!!!!!!!!!!!!!
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP