Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ONSDAG KVÄLL DET ÄR SENT

Det är onsdag kväll, klockan är mycket
har svårt att gå och lägga mig, många
tankar passerar revy inom mig just nu

Det har hänt så mycket denna onsdag,
getingarna är äntligen borta från min
balkong

Tänk efter några timmar när jag ser ut
på balkongen, vad ser jag då, jo i en av
mina amplar sitter en stor vacker humla

Jag ser på den ,visst är det humlan vars
bo getingarna rövade, nu sitter den där
igen i mina blommor och i lugn och ro
suger sin nektar

Så glad jag blev att se den, hon har ett
nytt bo ovanför min grannes franska balkong
jag har sett den flyga ut och in där

anits 9 juli 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-09 23:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bumble bees, som de små gynnarna heter på engelska.
Egentligen skall de inte kunna flyga, men det vet de inte om...
De upphäver de aerodynamiska lagarna.
2008-07-10

  Fånga dagen
Vilken söt text ser den lilla humlan och blomamplarna
jag hitta taggetes idag :) och köpte 3 st

kram Anna-Karin
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP