Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dag full av förväntningar


EN NY DAG

En ny dag

En dag av mystik

En dag av förväntan

En dag av gemenskap

En dag när du står vid min dörr

En dag när min längtan är över

anits 11 juli 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-11 08:25



Bookmark and Share


  To
Så vacker så vacker text men stutade i tomhet. När man inte längtar längre... Hur är det då? Antingen har man antagligen gett upp eller så lever man i fullständig harmoni....???
2008-07-24

  Larz Gustafsson VIP
Väldigt snygg bild!
2008-07-11

  Larz Gustafsson VIP
Ulf Lundell sjöng om att få nåden att gå in i mystiken.
Livet har dock berövat mig all den mystik jag drömde om.
Så kan det vara.
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP