Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu tar lag ledigt kanske ser mig om i vårt vackra land


NU TAR JAG LEDIGT

Nu tar jag semester, lite ledigt från
mitt skrivande

Hoppas få nya intryck mera inspiration
nu när sommaren står i all sin prakt

Kanske jag kommer till havet, får sitta
på en klippa som jag så länge drömt
om

Med i min ryggsäck som jag alltid bär
med mig, kommer att finnas både ett
block och en penna

Kameran har sin givna plats, den är
nu mera alltid med, hoppas kunna ta
vackra bilder från de platser jag besöker

Så kära vänner och poeter, så nu överger
jag er för några dagar, men när jag
återvänder har jag alldeles säkert mycket
att skriva om

Så nu önskar jag er alla mina skrivarvänner
och alla ni andra som läser mina texter, som
ger så många fina kommentarer och alla
applåder jag får, som gör att det är en glädje
att skriva, en skön sommar med mycket
inspiratin till nya texter nya dikter

anits 11 juli 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-11 11:51



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Hej jag undra just vad du tagit vägen min vän har tittat
efter nya texter men inte funnit några:)

Men nu såg jag denna rad
Hoppas du får se vackra landskap och hav

Kram Anna-Karin
2008-07-16

  Maria T
Hoppas du kommer till havet
får sitta på en klippa
och höra vågorna klucka
Trevlig semester.
2008-07-11

  Larz Gustafsson VIP
Tack detsamma, min vän!
Koppla nu av och ät glass.
Vi ser fram emot nya betraktelser från dig och nya fina foton.

Ha det bäst!
2008-07-11

    sajo
Trevlig semester och njut av livet och vårt Sverige som är så vackert.
2008-07-11

  lyckeli
Njuuuut!
2008-07-11

  Elaine.S VIP
Önskar dig en härlig semester med många fina minnen...
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP