Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många barn far illa när vuxna blir elaka mot varandra.


Litet barn

Litet barn....
Litet barn behöver skydd när de vuxna träter,
Litet barn behöver trygghet när de vuxna träter,
Litet barn behöver kärlek när de vuxna träter,
Litet barn glömdes bort.

Litet barn används mot varandra när de vuxna träter,
Litet barn hör elaka ord när de vuxna träter,
Litet barn känner sig ensamt när de vuxna träter,
Litet barn börjar fly,

Litet barn blir stort barn.

Stort barn hör vuxna fortsätta träta,
Stort barn ges skuld för att litet barn flytt,
Stort barn försöker förklara,
Stort barn hör vuxna bli arga,

Stort barn känner ensamhet,
Stort barn känner otrygghet,
Stort barn förstår inte,
Stort barn vill inte,

Stå till ansvar för litet barns flykt från verkligheten när de vuxna träter.




Fri vers av JonnaPonna
Läst 525 gånger
Publicerad 2005-07-13 10:27



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Aj gör ont ! Träffade som en örfil i ansiktet både som litet barn, stort barn och vuxen. Mycket bra !
2005-07-13
  > Nästa text
< Föregående

JonnaPonna
JonnaPonna