Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Everybody loves you when you're six foot in the ground


KRANSAR PÅ PROFETERS GRAVAR


en ovälkommen
som en varg i veum
i fanans veck en lurig liten lus
en sådan som hör hemma
på museum
och möjligen på ett mentalsjukhus
så särbehandlas den innovative
och den som är en revolutionär
tills den dag han har lämnat jordelivet
då blir han hyllad som en visionär

LARZ GUSTAFSSON 29/12 2007




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-20 08:24



Bookmark and Share


  mare VIP
...så rätt ......tyvärr en ``ful`` sanning....
2008-07-20

  Anders P VIP
Då skrämmer hans kreativitet ingen längre.
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP