Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Än en gång, du vet vem du är...


Elaka tungor


Jag tycker så
mycket om dig
Men elaka tungor
viskar saker i
mitt öra
säger att jag
inte borde
Jag kan inte försvara
dig längre!
Inte ens för
mig själv
Jag behöver och
saknar dig
Kom tillbaka
snälla




Fri vers av Jessi
Läst 676 gånger
Publicerad 2005-07-13 19:37



Bookmark and Share


  Görgen Thornbladh
Jisses... Kan riktigt känna kluvenheten bakom dina ord. Så få ord , men så mycket sagt....
2005-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi