Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag bytte ut mina penseer men mina tankar var inte där jag var


BLOMMOR OCH KÄRLEK

På min balkong blommar det så vackert
men det finns ett men, penseerna som
varit så vackra blommat så rikligt, har
jag tagit bort

Varför det undrar ni säkert, jo dom hade
drabbats av bladmögel, så klippte jag ner
dom grävde upp rötterna, så tog jag bilen
styrde till handelsträdgården

OCH DÄR

Fann jag nya underbara blommor, som nu
lyser upp min balkong

Nu i kväll när det blivit svalare, började jag
plantera på nytt i några av mina balkonglådor
som såg så tomma och ödsliga ut utan sina
penseer

Jag stod där planterade mina blommor, men
mina tankar var någon helt annastans

Ja just det dom var hos min vän, längtar och
väntar tills nästa gång vi möts, så jag försöker
göra så mycket jag kan, för att skingra mina
tankar tills nästa gång vi möts

anits 24 juli 2008








Fri vers av anits VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-24 23:33



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Längtan kan vara så frustrerande...
2008-07-26

    ej medlem längre
Så dina blommor har fått konkurrens på sista tiden!
2008-07-25

    sajo
Bra text om hur längtan kan kännas. Applåder.
2008-07-25

  Larz Gustafsson VIP
Denna längtan som suger och drar...
Jag vet hur det känns.
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP