Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten stund i tystnad och i stillhet kände jag mig värdefull


ÄNTLIGEN KÄNNER JAG

I dag sittande på min balkong
i tystnaden och stillheten, som
kom till mig så starkt

Visade mig naturen sin skönhet,
som bara naturen kan göra

Jag kände mig delaktig, jag var ett
med naturen, dom blånande bergen
långt långt där borta i horisonten
kunde jag ana, dom var långt borta
ändå så nära

I mitt hjärta fann jag äntligen mitt
hem mitt lugn, det kan ingen längre
ta i från mig, nu när jag funnit lyckan
tror mig funnit den

KÄRLEKEN

Den kärlek den frid den glädje, som
jag saknat så länge, och som jag längtat
efter den

Det är här i nuet jag vill leva, finnas till
med alla mina fel alla mina brister

Äntligen känner jag, jag är värd all den
glädje all den kärlek jag känner, och den
vill jag dela med dig min älskade vän

anits 26 juli 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-26 23:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"i mitt hjärta fann jag äntligen mitt hem"
Sa inte Jesus att "himmelriket är invärtes i eder"?
Då har du verkligen hittat hem.
Applåd!
2008-07-28

  Larz Gustafsson VIP
Det här är något vi alla borde få uppleva.
2008-07-28

  Elaine.S VIP
Att få känna sig värdefull betyder så mycket....en fin hyllning till den älskade vännen...
2008-07-27

  Ann-christin
Härligt vacker som ljuv musik
att kärleken även finns hos dig
önskar dig all lycka din vän Anki
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP