Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns människor, människor som vill mig väl


JAG VET NU

Jag vet nu sedan jag mötte dig, det finns människor
som vill mig väl, där jag får vara den jag är, glad ledsen
så såg du ömt på mig

När jag var ledsen, fast jag var ledsen? Nej mina tårar
var glädjetårar, du såg på mig torkade min kind

Dagarna vi fick tillsammans underbara dagar, dagar
som bara försvann, försvann med vindens hastighet

Dom dagar vi gick längs stranden min hand i din
dom har jag gömt djupt i mitt hjärta,minnen underbara
minnen

Nu har vi varandra det är vi, ingen av oss är ensam
längre, så underbart skönt att veta, det finns någon
som tycker jag är värdefull, och jag har funnit någon
som är värdefull för mig

Tänk ändå vilken härlig vändning livet kan få,
att känna sig värdefull en ny känsla för mig, en
underbar känsla

Nu längtar vi båda till nästa gång, hoppas det
inte dröjer allt för länge, att ha någon att längta
till, så härligt så underbart det är, det kan nästan
inte beskrivas med ord, den känslan finns gömd
i mitt hjärta i min själ

anits 28 juli 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-28 17:28



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Det var härligt att läsa en sådan effekt kärlekens hjärta har
på oss människor länge leve kärleken

kram ak
2008-07-28

  Elaine.S VIP
Så vackert och innerligt, att få känna sig värdefull betyder så mycket, underbara slutord...
2008-07-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP