Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek närhet som jag saknat länge har funnit mig


KÄRLEK GLÄDJE ETT TILLSTÅND

Om jag skulle byta min gren, som växer sig
så stark inom mig, så går det inte jag är stark
nu, försök inte ändra på mig, det går inte
längre är så trygg i mig själv

Kärleken har gett mig visdom,gett mig en ny
syn på livet, att veta du finns där för mig, jag
finns här för dig, det är så underbart att veta
att vi har varandra, fast det skiljer många mil

I harmoni lever jag nu , ett tillstånd som Gud
vill vi ska leva i

Lugn och stillhet och min harmoni är numera
ett naturligt hos mig

Jag hoppas ber att mitt tillstånd kommer att
vara länge och fylla mitt inre med ljus och
mycket glädje

Jag hoppas innerligt att jag att vi förtjänar
den kärlek han visat oss, att den stannar
kvar för evigt

Han vakar över oss, ser oss som sina barn
som Han värnar om i just detta ögonblick,
när Han i mitt hjärta ser min längtan efter
min vän just nu i kväll

anits 28 juli 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-28 23:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Han vet allt. Och förstår.
2008-07-29

    sunnanvind
Härlig känsla av samhörighet trots milavståndet! Blir glad av denna dikten!
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP