Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleken den verkliga kärleken är underbar


KÄRLEK VERKLIG KÄRLEK

Timmen är sen, sitter och tänker drömmer
drömmer om dig, längtar till dig

Hör din röst inom mig när jag blundar, din
röst så mjuk, så öm, så snäll

Längtar efter den i denna sena timme, ändå
är det inte länge sedan jag hörde den, bara
några timmar sedan

Undrar så vad är det som hänt,jag vet, vet vad
som drabbat mig, det är kärleken

Kärleken till dig,jag föll det bara hände, en
blick ett ögonkast så hände det, kärleken
drabbade mig

Du sa till mig, den drabbade dig,på samma sätt,
det är som omvi kännt varandra hela livet, allt så
naturligt så underbart härligt

Så kommer mina tankar, nu när natten är här
vad har jag att ge dig, dumma naiva tankar
jag vet, men dom kommer till mig just nu när
natten är här

Det jag har är mig själv och den jag är, ja, jag vet
det räcker och räcker långt, det har jag anat
det har du låtit mig förstå

Att jag får vara den jag är, du accepterar mig
älskar mig för att jag är jag, det känns i mitt
hjärta underbart, och jag älskar dig för den
du är, det är så verklig äkta kärlek ska kännas
ska vara

anits 30 juli 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-30 01:06



Bookmark and Share


  friheten
Tack min vän för dikten, den är underbar.
2008-07-30

  Larz Gustafsson VIP
En enligt min mening korrekt definition av kärleksbegreppet.
2008-07-30

  Elaine.S VIP
Underbart beskrivet, den äkta vackra kärleken, som vill allt ...
2008-07-30

    ej medlem längre
Förälskelse sägs uppstå genom en blick, doft och det tar tre sekunder. Gläds med dig.
2008-07-30

    eva m h
Underbart! Grattis!
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP