Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Historier från mitt sommarfönster: både lustiga och mindre lustiga Vi får se vad det blir. Beror på dem därute och mig härinne.


:-) 45 minuters Väntan :-(

Hoppas du kommer snart
och de' med en jävla fart

för hon förtjänar
ej att få vänta
en kvinna så vänar (gotländsk ändelse)
eller måhända en jänta

låter man inte stå där
och se övergiven ut
finns flera män som gå här
kanske får kvällen ett annat slut

för dej, så du vet de'
du än så länge lycklige man!




Fri vers av Dionysius
Läst 388 gånger
Publicerad 2008-07-30 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius