Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs på två sekunder av innerlig längtan. Vill inte gärna göra den längra, dock finns det mycket mer att säga om det.


Längtan

En längtan
så total
att den spränger
varje hinder
varje vägg
hela bröstkorgen
vill gå sönder
för så överväldigande

är du

Ingenting fungerar
utan dig

Jesus.




Fri vers av Fenomena
Läst 474 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-01 09:53



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Fenomena!

En längtan, sänd som en bön nästan. Bra, tycker Fredrik
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena