Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GATOR

jag är ett med dessa gator
liksom de är ett med mig
vi har vuxit ihop i ett slags märklig symbios
allt jag gör är en indikator
på hur ofta mitt liv sagt nej
jag vaknar aldrig ur
min narcissistiska narkos
det är krig på dessa gator
här står slagen dagligdags
mellan känslornas armé
och mitt förnuft
här bor lusten runomkring oss
som en doft av nykokt lax
blandad med parfymdoft
fyller den min luft
gatans vittnesbörd är enkelt
gatans vittnesbörd är hårt
äta eller ätas lyder djungelns lag
här är konkurrensen knivskarp
de som faller faller hårt
vaknar upp med krossat hopp
till en ny dag

LARZ GUSTAFSSON

080802




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-02 17:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant så sant
2008-08-03

  hellen
precis så;) bra text!
2008-08-02

  mare VIP
...bra skrivet....en verklighet.......
2008-08-02

  Nasrin
Det är en sanning!
vackert skrivet!
2008-08-02

    StinusFinus
Sant
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP