Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut (eller in-)sikt




det är först när
mörkret gett vika,
regnet avtagit
och dimman lättat
som man ser
spindlarnas verk




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 310 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-08-03 18:45



Bookmark and Share


    JJ VIP
Du har så rätt ofta är dessutom spindeln i nätet borta... Fin dikt! Mvh. JJ.
2008-08-03

  papessa
åhhh så söt
2008-08-03

  Lena Renman
Javisst och det blänker små skimrande prälor i verket...

Lena
2008-08-03

  aol
så sant vackert
2008-08-03

  devilsangel
Så sant...och det är så vackert..alla skapelser syns tydligare när dimman och mörkret lättat...fint skrivet!
2008-08-03

  © anakreon VIP
Och nätens märkvärdiga skönhet!
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm