Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som älskar mig för att lämna mig



Du som sväljer mina ord med dina kyssar,
du som får mitt motstånd att tystna.
Du som äter mig & lämnar resten försvarslös i din famn,
Du som går utan att kalla mitt namn
Du som tvingar mig att ringa dig


du som älskar mig för att lämna mig..




Fri vers av joanna
Läst 427 gånger
Publicerad 2005-07-17 14:42



Bookmark and Share


    tanto
Fruktansvärt manipulativ är den,
åtråns besatthet
Lysande!
2005-07-17

  Susanna
"Du som sväljer mina ord med dina kyssar,
du som får mitt motstånd att tystna"
Åååh så bra!!!
2005-07-17
  > Nästa text
< Föregående

joanna