Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄXELSPEL


kläderna gör kvinnan
men allting klär en skönhet
det spelar faktiskt inte någon roll
inget blir som innan
jag nådde upp till krönet
och här är sikten fri åt alla håll

kvinnan tillför mannen
nånting han skulle sakna
om han stod ensam utan hennes tröst
när man kastat masken
och vågat vara nakna
räcker värmen för en nordisk höst

lyfter vi varandra
till oanade höjder
för att Jesus Kristus lyft oss först
då kan fjärran höjder
få bli till Herrans fröjder
när Hans klara vatten släcker törst

LARZ GUSTAFSSON 1/4 2008





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-05 19:52



Bookmark and Share


  Kalle.O
Håller med kommentaren under, ett maklöst flyt med ett underbart budskap!!
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP