Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HAN SOM BEGYNT ETT GOTT VERK


jag behöver inte störas
av att andra störs
eller ens beröras
av de andra som berörs
allt ska genomföras
jag kan vila trygg däri
inifrån kan höras
himlens segermelodi
varför irriteras
utav er irritation
eller bli frustrerad
utav andras frustration?
nådastöten riktas nu
mot egots bastion
bönen går från jag till Du
och blir transformation

LARZ GUSTAFSSON
13/1 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-07 12:47



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
"allt ska genomföras" och det är det allt handlar om...
2008-08-07

  Smurfan
Bra, läsvärd och vacker!
:)
2008-08-07

  Kalle.O
Klockrent Larz!
2008-08-07

  anits VIP
Vackert!
2008-08-07

  Nasrin
Läsvärd och vackert text!!!!
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP