Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagslimerickar


Så var det fiskarn från Fiskebäck
skratta ihjäl sig där på däck
när en nyfångad räka
hysteriskt hördes kväka
buuuuuu jag är havets skräck!

åsså.. fiskarn från Höga Nord
som inte fann några ord
när en bukstinn långa
som han frejdigt fånga
sa:duuu..finns det dass ombord?

åsså.. fiskarn från Skagen
som sa:häromdagen
fick jag en öring
så lik herman göring
att det vände sig i magen





Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 462 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-08-08 22:30



Bookmark and Share


  Markattan
Tack för några härligt goda skratt, Bodil! ;o)
2008-08-22

    Maria Malm
Det var limerickar, som fina fisken var! Tack!
2008-08-13

  Karin Rosberg
Tack för din glädjerika limmerick!! skrattar gott denna regntunga söndag!!
2008-08-10

  desperado
Underbara fiskarlimerickar! jag fick ett glatt skratt i lördagsnatten! TACK!
2008-08-09

  aol
härligt bodil vilka limerickar fyndiga så det förslår
skrattar gott med hela ansiktet
2008-08-09

  katt.inc
Jag måste ju skratta, jag är ingen limerickfan direkt men du får mig att ändra den uppfattningen, jag är fan till dig Bodil för du får mig att läsa både rimmad vers och limerickar och jag uppskattar det mycket. Tack.
2008-08-09

  Nina V A
haha alltså man kan inte annat än djupt från magen garva när man läser dina fredagslimerickar, du är fyrverkeri i starka färger!
2008-08-09

  Maria Zena Viklund
haha, snyggt hörru!
2008-08-09

  Erik L
Roliga och fyndiga limericks!
Kul också med en svit med ett genomgående tema.
2008-08-09

  Agnes
Ha ha... du behärskar sannerligen det här med limerickar!!! Tack för lustfylld läsning!
2008-08-09

    JJ VIP
Haha! Stackars fiskare! Mvh. JJ.
2008-08-09

  thyra
Härliga limerickar allihop!
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg