Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NYHETENS BEHAG

en dag kommer
nyhetens behag
att vara över
kanske ser du då
vad du egentligen
behöver
en dag kan du
genomskåda
drogerna som söver
kanske ser du
att det inte finns
nån lyckoklöver
nyhetens behag
är lika flyktigt
som vår lycka
nyhetens behag
blir aldrig någon
hållbar krycka

LARZ GUSTAFSSON
080410




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-10 08:05



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Jakten på nyhetens behag kan bli kostsam...bra skrivet och tänkvärt....
2008-08-10

  anits VIP
Håller fullständigt med dig
i den här texten
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP