Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VI TJATADE OM JOHNNY BODE DEN VÅREN

flickorna
har aldrig varit så lockande
pulsarna
har aldrig varit så pockande
som våren 2008
när jag stod
och såg detta dignande smörgåsbord
glömde jag
att jag en gång i tiden blev andesmord
jag blev en njutningslysten råtta

kurvorna
har aldrig varit så svängiga
drömmarna
har aldrig varit så klängiga
som våren 2008
när jag greps
av bländverkens irrglans och återsken
och jag brann
som thinner, bensin eller fotogen
mitt i ett land av medelmåtta

LARZ GUSTAFSSON

1 maj 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-11 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP