Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRAUMA

så rullas filmen upp igen
nöt offret och förövaren
stor dramatik på filmduken
fast allting tillhör dåtiden
sekvenser från en svunnen tid
jag sitter omsluten av frid
och blodet är en garanti
för att det gamla är förbi
en blick av skräck och juridik
som en pistol som skjuter spik
jag vill förmedla kärleken
när filmen rullas upp igen

LARZ GUSTAFSSON

14/8 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-14 09:39



Bookmark and Share


  mare VIP
..kärleken är ju störst...........
2008-08-14

  Kalle.O
Formidabelt!
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP