Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


http://www.youtube.com/watch?v=L1UOIO38Ghs


SAXOFON

snart är det bara
minnen kvar
av dessa gröna
sommardar
utsikten från min
dystra bar
ger ständigt ett
och samma svar
spela en långsam
sommarsång
låt den bli lite
extra lång
här är det nästan
stängningsdags
spela om sommar
på din sax
nu är det nog tills
nästa år
stäng dörren noga
när du går
gå genom mörker
fram till vår
men spela först
så pulsen slår

LARZ GUSTAFSSON

080816




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-16 18:11



Bookmark and Share


  mare VIP
...fina rader........
2008-08-17

  Mirela K.
Åh, nu saknar jag saxofonen. Jag ångrar att jag slutade--
2008-08-16

  anits VIP
Vackert med stänk av vemod
när sommaren är på väg
in i hösten
2008-08-16

  Elaine.S VIP
Melankolisk och vacker i sin längtan att hålla kvar sommaren...
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP