Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAMPKAMRAT

kan vi överse
med brister hos varandra?
kan vi mötas vid
det hav som heter nåd?
kan vi uppmuntra
varann medan vi vandrar?
kanske trösta
och ge ett och annat råd?
ja, vi har bevisat
att vi är kapabla
inte minst har du det
kära kampkamrat
vi behöver aldrig
korsa våra sablar
ingen orsak att
bli kaxig och kavat
finns förståelse och insikt
finns det styrka
och med Jesus i vår båt
ror vi iland
falskt är hoppet
om vi enbart jaget dyrkar
men med Guds hjälp
når vi himlens ljusa strand

LARZ GUSTAFSSON

080817




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-17 10:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbara ord att ta till sig
och visa att vi är till för varandra
2008-08-17

  Elaine.S VIP
Underbara ord om att finnas till för någon annan...
2008-08-17

  mare VIP
..mycket fin läsning......
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP