Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

APROPÅ RESOR

ska jag ta dig med på en resa
i musikens värld?
ska jag ta dig bort från besvikelsens
bakteriehärd?
ska vi låta bowie måla upp
en annan bild
med en sång om hjältar
och en vind som blåser vild?
sedan rymmer vi tillsammans in i
målningen
möt mig klockan sju i kväll
på fjärde våningen...

LARZ GUSTAFSSON

080820




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-20 12:08



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
*L* Tack för inbjudan...kommer gärna..
2008-08-20

  anits VIP
Härligt, jag kommer
2008-08-20

  Måna N. Berger
Fjärde våningen var det! :) Underbart varm och fin dikt!
2008-08-20

  jardan
Jag kommer också lyssnar gärna till Bowie, underbara rader.
2008-08-20

  mare VIP
..vilken spännande resa...musikens oändliga värld, jag kommer :))
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP