Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt om hur mitt liv kan bli


rosor

Röda rosor är lyckliga tillsammans
och svarta rosor är olyckliga tillsammans
jag undrar vad jag
kommer att bli
en röd ros eller en svart ros
jag undrar




Fri vers av poeten_peter
Läst 377 gånger
Publicerad 2005-07-21 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poeten_peter
poeten_peter