Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säkert beslut?

 

har börjat gå vidare

och behöver dig inte längre

sa hon till honom i tanken

och önskade

att den muntliga versionen

skulle låta lika övertygande




Övriga genrer av Jenny Karlsson
Läst 374 gånger
Publicerad 2005-07-21 23:41



Bookmark and Share


  jempa
Bra, enkelt, och jag förstår precis...
2005-07-21

  stella
Alla beslut börjar väl så här, i ett tyst resonerande. Tänkvärt och bra!
2005-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson