Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irrvandringar


Hur många gånger

har du vandrat
vilse i dig själv

utan att veta att
du redan kommit hem

och att du aldrig
gick någonstans

till att börja med?




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 415 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-08-22 12:52



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Insiktsfullt och tankeväckande skrivet.
2008-12-27

  sompio
Oj, där skrev du orden som är jag. Visste inte om det själv förrän nu men dina ord kommer nog att förfölja mig på stigen. Tänk att så alldagliga ord kan ge uttryck för sådana känslor och bli så talande vackra tillsammans...
2008-09-22

  nina DeBono
Tänka sig att man är så full av labyrinter att man gång på gång går vilse i sig själv. // nina
2008-09-19

  resistans
oj, vad jag tycker om! helt underbar!
2008-09-03

    Bodil Sandberg
Den här är minsann så fyndig..så klok!!
2008-08-31

  Annie b'larsson VIP
Så många gånger...
ständigt...Det här är
bra och klurigt.
2008-08-23

  Maria Zena Viklund
haha, ja det kan man undra
2008-08-22

  VITRIOL
Många gånger. Du får mig att se det så tydligt. Du är en sann poethelare!
2008-08-22

  Rachel Roth
en, två, tre, fyra..............................................................
..........................................................................................
.................................. ............... ................ .......
....
2008-08-22

  lyckeli
Klokord...
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist