Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söndagslimerick



Så var det han den ärliga Svenna
sa till polarn jag måste bekänna
jag låg med din fru
men usch hörredu
hon var inget vidare änna




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 890 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-08-24 13:30



Bookmark and Share


  Ronny Berk
trevlig limerick - men tråkigt att han blev besviken, bättre lycka nästa gång, kanske redan på måndag!
2011-12-13

    ej medlem längre
Alltid Bodil, kommer du att vara en källa för skratt.
2008-09-13

  Joanskij
haha, tack för leendet bodil!
2008-08-27

  LassO
kanske svaret då blir som detta: Om jag ligger med din fru, blir vi släkt då? Nej vi blir kvitt..
2008-08-26

  Erik L
Humoristiskt och väl skrivet. Det här gör du bra!
2008-08-25

  Markattan
Hehe, undrar vilket konstaterande Svennas polare ogillade mest ;o)
2008-08-25

  Havsbris
vet inte om skrattar
ller gråter...
ahhahahahah
ahhahahahaha
2008-08-25

    Maria Malm
Tack för skratt!!
2008-08-24

  Lilla My* VIP
Rolig söndagsbekännelse i Bodil format*
Skrattar gott*:)
2008-08-24

    ej medlem längre
Bodil-humor i ett nötskal!
2008-08-24

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hahaha, kuligt
2008-08-24

  friheten
Lite olikt, men roligt är den.
2008-08-24

  © anakreon VIP
Tillvaron tycks ständigt
svår för denna
person vi känner under
namnet Svenna.
Å andra sidan kan det
kanske vara
en namne. Hoppas
detta batra....
2008-08-24

  devilsangel
Ja det var en ärlig Svenna det...skulle vilja se minen på maken, hehe...kuuul läsning Bodilsan :))
2008-08-24

  Lyckohäxan Enediel
Haha underbart! =)
2008-08-24

  Ilona _L
Hi,hi,hi...
Den var grym!
2008-08-24

  aol
skrattar undrar vad han svara hahahaha tack bodil för att du fick mej att bli ännu gladare
2008-08-24

  Daniel_78 VIP
ja! haha den var roligt värre.
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg