Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karl-Johan, min passion



hösttungas passion
med formfulländad kropp ger
höstens dagar hopp




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 388 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-08-29 14:10



Bookmark and Share


  Blåbäret
det är ju bara så härligt..en stund i svampskogen är kvalitetstid...bra skrivet!
2008-09-03

    Noomi
mm.. härlig text..
jag gillar också den killen :)
2008-09-02

  Betlehemsstjärnan VIP
En fin beskrivning och ger mig lust att ta mina steg ut i skogen/B
2008-09-02

  claes fredelius
Hej Maria!

Så känner jag också - plus trattkantareller och blodriska och allt som skogen ger av lugnat sinne och stor glädje
En väl koncentrerad text med en strålande inledning i "hösttungas passion": Den tunga hösten tröstande tunga passion på tungan...
2008-09-02

  Gunilla VIP
... frisk luft, fin motion,
smaklig måltid...
Kan det bli bättre?
Fint!
2008-09-01

  Lena Renman
och så gott!

lena
2008-08-30

    JJ VIP
Texten är lite klurigt tolkningsbar! Svampen är en smaklig passion! I övrigt litar jag på ditt omdömme! Mvh. JJ.
2008-08-29

  Mr Lindemann VIP
Vems Johan är det?

Svampen stolt sig reser opp

Karlen i svampstuvningen
2008-08-29

  * Ammi *
hm .. har aldrig nånsin plockat en svamp .. men jag gillar att äta dem i alla fall ...
2008-08-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Har Du sett herr Kantarell?
Är också en fin-fin herre
men dessvärre, håller
dessa herrar till på
hemlig plats, så
då får man leta
mer än länge
för att få till
bara en så
liten sats!
Smakligt skrivet!
**************
2008-08-29

  Lena K Nilsson VIP
Har letat förgäves efter honom, men ska göra ett nytt försök...
Härlig text!
2008-08-29

    sunnanvind
hm...tror jag såg honom igår...kul text! Applåd!
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm