Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till en kär vän


orkar jag se dig tyna bort
orkar jag se dig falla
orkar jag se dig försvinna
som om ingenting hänt

NEJ!

jag vill stå vid din sida
när det är som svårast
det kommer säkert bli tufft
men hellre det
än att se dig förvinna
på avstånd
utan mitt stöd
utan min tröst

för du är
det bästa för mig
och jag lämnar inte dig

förlåt
för mina blinda ögon
förlåt
för att jag inte uppmärksammat din smärta
som på djupet gått

förlåt min vän

önskade du vore hemma
så jag dig kunnat säga ett ord
eller två
för jag vill alltid finnas
vid DIN sida
min själsfrände och vän




Fri vers av molndans
Läst 408 gånger
Publicerad 2005-07-23 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molndans