Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt är skriven för något har jag läst. Det borde inte behöva vara så löjligt. Men jag ber er att inte ta illa vid det jag har skrivit. P.S. Detta handlar ej om skilsmässor där barn fins med. D.S.


Skilsmässors kamp

Det är ju en ända stor kamp
varför kan ni inte bara att vara och dela lika,
ni har ju älskat varan så högt på denna jord.
Varför inte dela lika,
varför kämpa så om en så onödig sak.

Ref: Ni har ju älskat vararandra,
ni skiljs på olika vägar.
Dela lika och låt det sen vara.
Mins bara det som var bra.

Ni behöver ju inte prata,
om ni nu skulle träffas.
Men inte heller ställa till en strid i onödan.
Ge hopp om frid för andra om kring er.
Ni vill väll dom ni ha älskat det bästa.

Ref: Ni har ju älskat....




Fri vers av Ghost85
Läst 359 gånger
Publicerad 2005-07-23 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ghost85
Ghost85