Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖGA VISAN

jag tänker på höga visan
när jag ser dig
tyvärr är det väldigt svårt
att låta bli
rebecka såg kanske ut
precis som du gör
jag återföll ganska snabbt
i mitt drömmeri
men här kommer religion
och åldersskillnad
och här kommer
vigselringen på min hand
så väcks jag ur drömmen
lite mot min vilja
så stjälps det ett isblock
ner över min brand

LARZ GUSTAFSSON

080829




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-29 09:06



Bookmark and Share


  Mirela K.
intressant.
2008-09-02

  Måna N. Berger
Avkylande... Brrr... hackar tänder. Men drömmen kan alltid slå en åkarbrasa! Den är fri :)
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP