Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STAD


nötta stad
slitna stad
stad av lycka
stad vid hav
stad som tog
och stad som bara gav
stad i sol
stad i storm
stad där en person
tog form
stad vars dragningskraft
är så enorm
stad av kropp
stad av själ
gryning
vemod
och farväl
stad av kust vid hav
för örn och säl
ansikten
leenden
kära återseenden
stad jag alltid
kommer till
igen

LARZ GUSTAFSSON
13/1 2008





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-29 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP