Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var vänlig bespara mig alla kommentarer om vilket svin jag är och att DET är anledningen till att jag är ensam i min värld. Det är jag redan medveten om.


ME AGAINST THEM

well, it´s me against them
and it´s always been that way
yes, it´s me against them
and i don´t care what you say
i´m alone in my world
after all is said and done
i´m the only one left
and it certainly is no fun
i just can´t go along
so i wrote this punk rock song
´bout how boring life is
and that everything goes wrong
so it´s me against them
that´s the way it´s going to be
till i close my blue eyes
when i enter eternity

LARZ GUSTAFSSON

September 1, 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-01 09:11



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Varje regel har små undantag,
ett av dem är jag!
2008-09-01

  madigan
Jag tycker svin är söta :)
2008-09-01

  Elaine.S VIP
När allt i livet blir en kamp, hur tungt
blir det inte då att leva.
För mig är du en fin vän, som är värd
bättre dagar, och hitta något som
kan göra dig lycklig här på jorden
i din väntan på målet...
2008-09-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar blues.
2008-09-01

  rebecca d VIP
ja, men det blev en härligt blues! riktigt hör melodin!

hörru, Larz, jag i alla fall gillar dig! kramen
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP