Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur underbart är inte vädret




när regnet vräker ymnigt ner
så man slipper promenaden
är det synnerligen vädrets fel
att man tvingas bli en lat en

om huvudet känns tungt
vem skulle man skylla på
om inte vädret därtill fanns
kan det vara ens eget fel då

om man huttrar utav kylan
för att man inte rätt sig klätt
ses detta ändå som vädrets fel
detta är mot vädret ett elakt sätt

för vem försvarar vädret
som alla skulder för allt få
försvarsadvokat det borde ha
när det anklagad oftast får stå









Övriga genrer av Maria Malm
Läst 300 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-09-03 09:14



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
*L*
Kläder efter väder!
Ofta hört som barn
då man "tvingdes" ut
i alla väder.
Idag - skönt ibland
att skylla ifrån sig
då egna energin
inte räcker till.
2008-09-05

    Bodil Sandberg
Ler stort där jag sitter...visst tusan är det vädrets fel..allting..hi skojar - jättebra och KULIG text!!
2008-09-05

  Betlehemsstjärnan VIP
Det som är skönt att vädret tar ut sin hämnd lite nu och då..på oss klagande stackars små människor *S*Men du har här skrivit en underbart charmig dikt!!/B
2008-09-03

    ej medlem längre
*skrattar glatt*
Ja, en syndabock ska vi ha och vädret kan ju inte opponera sig:)
Välrimmat och poetat vännen!!
2008-09-03

  Maria Zena Viklund
ler, bra skrivet!
2008-09-03

  Lena Renman
Bra skrivet!
lena
2008-09-03

  aol
ler med hela ansiket så sant
2008-09-03

  Blåbäret
det ligger så mycket i detta...skrattar...tillhör dom som är totalt ointresserad av väderleksrapporten...det blir som det blir...tar på mig regnstället och går ut nu...
2008-09-03

  papessa
jag tror att vädret bara ler åt oss....
2008-09-03

  korpfjäder
Så sant! Dessutom finns ju kläder att sätta på sig... om man inte vill ha så intima möten med det våta...
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm