Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FEST

jag satt och summerade
sommaren som hade gått
jag satt och funderade
på allt det fina jag fått
jag kom till den slutsatsen
att det jag älskade mest
det var när du kom och
gjorde min vardag till fest

LARZ GUSTAFSSON

080902




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-02 17:14



Bookmark and Share


  Josef Ahl
riktigt härligt !
2008-09-10

  Måna N. Berger
Om någon kommer och förvandlar ens vardag till fest, då grönskar sommaren även under vinterns snö!
2008-09-02

  Mirela K.
fin!
dina rim är riktigt bra.
2008-09-02

  Elaine.S VIP
En kort men fin sammanfattning av sommaren som gick...
2008-09-02

  mare VIP
..fina rader......
2008-09-02

  anits VIP
Härligt att minnas
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP