Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

XPLOATERA 2009

det kan blixtra mellan oss
om vi bara släpper loss
om vi vågar sluta slåss
mot emotioner
ger vi utan förbehåll
spelar inget annat roll
kan vi överträffa
thåströms explosioner
dina stövlar glänser starkt
ger mig nästan hjärtinfarkt
du är venus
fastän utan pälsen
mot den vita väggens fond
väldigt allvarsam och blond
led mig bort från mitt privata belsen!

LARZ GUSTAFSSON

080902




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-02 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP