Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AGGRO

det är inte sommarem
som byter färg
det är en ny årstids flöden
och snart isar kylan
såväl ben som märg
då drabbar oss
den vita döden
den årstid jag faktiskt
avskyr allra mest
begraver det vi nu
betraktar
och mitt i alltsammans
en kulturprotest:
en aggressiv man
som föraktar

LARZ GUSTAFSSON

080902




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-02 17:18



Bookmark and Share


  anits VIP
Hösten är vacker men
vintern kan få försvinna
fort med kyla snö och
halka usch
2008-09-02

  Trädflickan
Usch fy för den vita döden. Jag hatar att frysa!
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP