Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CULTURELLE

du är utmaning och kultur
du är höstpromenad längs stränder
inte farliga djungeldjur
men beröring med mjuka händer
du är färgklick i vardagsgrått
du är böcker och cohenplattor
du är stolt
du är "hot" i blått
och den coolaste
av stans "kattor"

LARZ GUSTAFSSON

080902




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-02 17:21



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
*spinner* :)
Jo, jag funderar på om du har lekt med titlarna på dina två senaste dikter? Jag anar en underfundighet där...
2008-09-02

  Elaine.S VIP
Wow!! läsning med lite klös i....
2008-09-02

  Angeldust
Härlig läsning kram Tinny
2008-09-02

  mare VIP
..mjauu.... :)) trevlig dikt....
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP