Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att få känna närvaro i livet


EN NÄRVARO

När jag ser mig omkring
tänker på dig

Känner jag inom mig
nu är min mörkertid slut

Jag känner en närvaro
i livet, till livet

Så helt underbart att
äntligen kunna känna
glädjen till livet, som Du
givit mig

En blick en hand i min
och jag var förtrollad

Du sådde kärlekens
frö i mig, allt känns
så stort så enormt

Jag är älskad och kan
älska, och jag får vara
den som jag är och vill
vara


anits 2 september 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-02 23:59



Bookmark and Share


    sajo
Av din text förstår man att du hittat rätt här i livet. Underbart skrivet av dig.
2008-09-03

  Larz Gustafsson VIP
En härlig känsla.
Har glömt bort hur den kändes.
Om jag nu någonsin känt den.
2008-09-03

    eva m h
Underbart!
2008-09-03

  Fånga dagen
Mycket vacker bild
Mycket vackert skrivet :)
Du andas liv nu
kram anna-karin
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP