Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag tror talgoxarna hade ting


TALGOXARNA

Solen skiner från en klarblå himmel
hör ett väsen ute på balkongen

LYSSNAR

Ser ut genom balkongfönstret,
talgoxar många sitter på balkongräcket
en del på bordet

Jag står helt stilla

UNDRAR

Vad håller fåglarna på med?

Dom tjattrar och håller på

Som på ett givet tecken, lyfter dom
som sitter på bordet

Snart flyger resten av talgoxarna iväg,
utom två, dom flyger in under fönstret
på grannens balkong

Plötsligt är allt tyst och stilla igen,
inga talgoxar är kvar på min balkong

anits 4 september 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-04 19:27



Bookmark and Share


  aol
härlig bild
2008-09-07

    sajo
En underbar beskrivning av talgoxar och fåglar som jag gillar mycket. Talgoxarna brukar sitta på min vädringspinne och slåss om platsen och titta in då hösten och vintern råder.

En fin bild du har till din text. Applåder.
2008-09-04

  Larz Gustafsson VIP
Intressanta krabater, fåglarna.
Fina är de också, de små liven.
Det är även din sprakande bild!
2008-09-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP