Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN MAKTLÖSES LILLA PROTEST


den maktlöses lilla protest
han som lever som främling och gäst
det kan vara ett ord
det kan vara en gest
den maktlöses lilla protest

när borta har blivit en pest
och hemma är det som känns bäst
förbli vid din läst
det du älskar mest
bara DET kan ju bli en protest!

när din samtid känns som en arrest
och ditt luftrum är fyllt av asbest
ropa ut allt ditt hat
bygg en stark antistat
som den maktlöses lilla protest

i mig själv är jag arm, är jag svag
tömd på duktighet flaxar mitt jag
möt en oskriven lag
med ett friskt andetag
lått ditt liv bli protesten i dag!

LARZ GUSTAFSSON
12/1 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-04 22:52



Bookmark and Share


  mare VIP
bra rader....mycket bra :))
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP