Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tända ljus känna lugn och harmoni


LJUSETS LÅGA

Jag tänder mina värmeljus,
på bordet framför mig

Ser in i lågan, försöker tänka
positiva tankar

Glömma all panik. all ångest
ljuset och dess låga, sänder
lugn och stillhet

Mitt hjärta min själ känner
lugn och harmoni, livet börjar
på nytt igen

anits 6 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-06 09:51



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Just så, och lite fin musik :-)
Ångestdämpare ...
2008-09-06

  Gunilla VIP
Mirakel
det är att
känna friden
tränga igenom
ångestens virrvar.
Vackert!
2008-09-06

  Mr Lindemann VIP
Ja, att börja dagen om och om igen och se positivt på den, är en konst
Ifall man lyckad där så är man frälst av den där uppe
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP