Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KNALLRÖDA BLINKERS

trött på att dansa
efter andras pipa
trött på de där som
inte vill begripa
struntar i allt
det är den
enkla vägen
och kanske nödvändigt
i vissa lägen
uppror mot alla dem
som jag hör viska
uppror mot överjagets
oxsvanspiska
det handlar inte om att
byta sida
det handlar bara om att
sluta strida
trött på de pekpinnar
som många höjer
gör jag revolt som gamle
bruno öijer
slantarna skramlar hårt mot
dessa klinkers
jag svänger av med mina
knallröda blinkers

LARZ GUSTAFSSON

080906




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-07 10:12



Bookmark and Share


  Leif Furstedt VIP
Hoppas många ser din blinkers, texten altså.
Stiligt gjort Larz.
2008-09-07

  mare VIP
inspirerande ord :))
2008-09-07

  Elaine.S VIP
"det handlar inte om att
byta sida
det handlar bara om att
sluta strida"

och med "knallröda blinkers"
så syns du och kan markera
vad du vill...utan strid!!
2008-09-07

  madigan
Suverän! :)
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP