Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleken till det Gudomliga kärleken till människor två viktiga saker


KÄRLEKEN

Kärleken, den eviga kärleken
kan inte jämföras med kärleken
mellan två människor

Den eviga kärleken finns alltid,
kärleken mellan två människor
i många fall varar inte alltid för
evigt

Varje ögonblick i Hans kärlek,
vakar Han över mig

Han låter mig veta att jag är
älskad för den jag är, Han tar
emot min kärlek, och leder mig
rätt

I Hans skapelse, i den värld
Han givit mig, naturen med
dess läkande kraft, vill jag
fortsätta vandra min stund
här på jorden

anits 8 september 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-08 11:31



Bookmark and Share


  Havsbris
Amen...

Med bådda är rena,
sanna och viktiga,
om seriösa och
verkliga ;o)

kram
2008-09-09

  Sladjana Zubcevic
"Han låter mig veta att jag är
älskad för den jag är, Han tar
emot min kärlek, och leder mig
rätt"
Vackert skrivet, min vän!
2008-09-08

  Larz Gustafsson VIP
Han är oföränderlig.
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP